Till en Flicka

Älskade Flicka!

Du vill så gärna må bra och vara trygg. Du drömmer om ett fint städat hem där du kan gå och pyssla och göra det mysigt. Du önskar dig en baby och att leva lyckligt med en man (=NN) som älskar dig.

Flicka! Allt detta kan du få!

Ja, allt detta kommer du att få..

MEN... INTE MED NN!!!

NN
 kommer aldrig ge upp sitt liv med att hysa efterlysta tonårsflickor, vilket han ser som sin livsuppgift. Han älskar inte heller dig mer än någon annan av dessa små tjejer, utan han har bara lyckats få mer makt över dig.

Han njuter av makt och av att alla småtjejer tycker att han är klok och intelligent. Ingen vuxen person tycker så, för vi har lärt oss att genomskåda hans skryt och ser att han är en stackare som på sitt sätt är lika beroende av er småtjejer som ni är av honom.

Dessutom skryter han öppet om hur många sextonåringar han har "satt på"!

Om du blir gravid kommer han ändå inte låta bli att andra bor hos er samtidigt, och barnet kommer att tas ifrån dig pga detta. Tänk på det! Ett barn får inte växa upp bland efterlysta små knarkflickor och en gammal pedofilgubbe, hur bra du sedan än försöker påstå att han är.

Dessutom gör han din sjukdom värre och du kan aldrig bli frisk tillsammans med honom.

Jag säger inte nödvändigtvis att det är hans fel eller ditt eller ens sjukdomens fel, det är bara saker som gör att din sjukdom förvärras av någon anledning.

Jag kommer aldrig att be dig välja mellan honom och mig eller något sådant, för det DU måste göra nu är att VÄLJA mellan honom och dig själv!!!

Du skall älska dig själv så mycket att du ger dig en chans att bli frisk och må bra.

Vi kan ta socialen till hjälp så att du får en egen bostad. Till att börja med kan du bo där med din älskade katt och koncentrera dig på att hitta dig själv, älska dig själv och bli så frisk som möjligt.

JAG skall alltid hjälpa dig!!!

När du sedan mår bra och är STARK, så stark i dig själv, är det dags för dig att dela med dig av denna underbara Flicka till någon annan människa, att skaffa familj och det barn du så hett efterlängtar.

Det barnet får världens bästa mamma!

KRAMAR!


Kommentarer
Postat av: Syster

Detta är så sant sagt

Så synd att denna älskade flicka inte förstår det än

Vet att ibland skulle man vilja banka in sanningen i ens barn men till vilken nytta,de måste ju komma till insikt själva.

Har alltid hört o även andvänt att man ska lära sig av sina egna misstag,gå på sina egna smällar men när dessa misstag är förödande så kan man inte stå o titta på.

Ibland kära ungdommar MÅSTE man lyssna på andra,se saker genom andras ögon.

Ja en dag blir hon en underbar mamma

O du kära syster ÄR en underbar mamma

KRAM

2009-12-17 @ 02:21:14
Postat av: Alexandra

Hon ska vara glad att hon överhuvudtaget kommer kunna bli mamma. Det kommer ju dessvärre inte jag kunna bli.

2009-12-17 @ 13:24:31
URL: http://alexandrawagner.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0