Ett förtydligande

Den här bloggen är inte till för att vara rolig, vilket jag just fick höra att den INTE är. 

                                 

Däremot vill den uppmärksamma den verklighet som hela tiden finns runt omkring oss, en verklighet som många av oss inte vet så mycket om och som andra väljer att inte se...

Det kan handla om död, sjukdom och tragedier, vilka dagligen händer och som i bästa fall kan få oss att inse vad som VERKLIGEN betyder något här i livet.

Alla chockerande (och ibland morbida) inlägg som kan komma att nämnas här har sitt ursprung i verkligheten, modifierade för att inte kränka någons integritet och kanske teatraliserade för att bättre kunna få den uppmärksamhet som de förtjänar.

Ett exempel/ett stycke verklighet:

"Hon är åtta år och njuter av sitt livs första sommarlov. Inget kan förstöra glädjen denna gyllene förmiddag, inte ens humlan som har förirrat sig in i hennes rum. 

                      

I vanliga fall skulle hon ha ropat på mamma, för hon är ganska rädd för insekter och andra småkryp - i   synnerhet för getingar, humlor och SPINDLAR - men, nu är hon STOR och har sommarlov och inte kan man vara en feg liten plutt då, inte... 

Resolut öppnar hon fönstret och vågar, ja hon vågar verkligen, vifta ut humlan med hjälp av en gammal serietidning. 

Exalterad och skakig, både av sin övervunna rädsla, stoltheten över att ha uträttat stordåd och känslan av "bråttom, bråttom" (så att inte humlan hinner in igen ), smäller hon så igen fönstret med en kraft utöver det  vanliga. 

 -PANG, KRASCH!

Rutan går i bitar och en skärva stor som en handflata och vass som ett rakblad blixtrar som en projektil genom luften och finner sin väg. 

Som en målstyrd missil landar den en tusendels sekund senare, gräver sig in i halsen på flickan och skär hennes halspulsåder mitt itu. 

Blodet - och livet - sprutar ur flickan och landar på mattan, på stolen, på fönsterkarmen och långt uppåt väggarna..."



/Fortsätter en annan dag på ämnet avgasinhalation...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0